Skip to content

Hol játszik a babád? Miért a PE hab játszószőnyeg az egyik legjobb megoldás?

Végignézni, ahogy a csöppségek felfedeznek és tanulnak. Ez az egyik legcsodálatosabb dolog a szülői létben. Egy biztonságos, ösztönző környezet kialakítása nagyon jó befektetés, de a meglehetősen nagy választék között hogyan választhatod ki a legjobb játszőszőnyeget a babádnak?

A játszószőnyegek különböző méretekben és anyagokból készülnek, ami megnehezítheti a választást. Első lépésként vedd figyelembe a babád azonnali szükségleteit:

  • Még hat hónaposnál kisebb, és élvezi a hason fekvést?
  • Kúszik-mászik már?
  • Tud már ülni?
  • Elkezdett járni?

Majd gondolkodj el azon, hogy hova fogod tenni a játszószőnyeget.

  • Gyerekszobába, konyhába vagy nappaliba? – ennek megfelelően választhatsz modelljeink közül. Vannak színesek és kevésbé színesek is. Nézd meg őket.
  • Keményfa padlóra, szőnyegre vagy csempére? – a Casmatino PE szőnyegek mindegyik felületen állják a sarat. Többek között akkor is, ha padlófűtéses rendszer van kialakítva.

Végül gondolkodj el azon, hogy meddig szeretnéd használni a játszőszőnyeget.

  • Csak ideiglenesen?
  • Tervezitek-e a következő gyerkőcöt is és meg fogja örökölni?

Rengetegszer látjuk szőnyegeinket a csoportokban, ahol az anyukák tökéletes állapotban adják azt tovább. Mi nagyon örülünk neki, hogy termékeink nem csak pár hónapig tartanak és többször akár több családot is kiszolgálnak.

Ha időt szánsz ezeknek a tényezőknek a megfontolására, könnyebben választhatsz majd a babád számára megfelelő, antiallergén játszószőnyeget.

Hasfájós periódusban

A hasfájós periódusban a vastagabb PE hab gyerekszőnyegek fantasztikusak a kisbabáknak és a totyogó gyermekeknek is. Biztonságos, puha és stílusos módja annak, hogy a gyermeked tanuljon időt tölteni a hasán és remekül fejleszti motorikus készségeit.

Biztonságosak-e a Casmatino játszószőnyegei?
Igen. 100%-ig biztonságosak, nem mérgezőek, párnázott környezetet biztosítanak a kisbabáknak a felfedezéshez.

Célunk, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek biztonságossá és játékossá varázsolják otthonodat, és tervezési folyamatunk a teljes család igényeit figyelembe veszi.

Végül a választás rajtad múlik és személyes preferenciáidon.

Casmatino – szeretettel tervezve
Lepd meg kisbabádat még ma egy Casmatino játszószőnyeggel, és tudd, hogy biztonságos játékot ajándékozol neki. A szállítás most ingyenes.